Laddar
Om oss på JISA Security AB

Om oss

JISA Security AB är ett svenskt företag med lager i Sverige. Vi designar och utvecklar alla produkter på vårt kontor i Ängelholm. Tack vare stora inköp och att hålla nere sortimentet kan vi erbjuda exklusiva produkter till marknadsledande priser.

Bolagets historia

Företaget grundades efter att ägaren själv blivit bestulen av sin privata bil på sin uppfart. Då varken grindar eller annat skydd hindrar bilstölder, enligt både försäkringsbolag och Polisen, beslutades att installera hydrauliska pollare. Efter att sökt på marknaden efter lämpliga pollare märktes det snabbt att det inte fanns några bra alternativ. De var dyra, fula och industriella och mer anpassade för offentlig miljö. Det fanns ingen APP för styrning, fjärrkontrollen såg ut att vara från nittiotalet och dessutom kunde man som privatperson inte köpa pollarna då det enbart såldes till företag och som är certifierade för montage. Produkterna fanns inte på lager och det var mer än 3 månaders leveranstid.
Då det redan förekom utveckling av produkter i andra branscher valde vi att utveckla egna pollare med exklusiv design, integrerar LED (RGB) belysning och vi tog fram en egen fjärrkontroll som lever upp till våra förväntningar.
Vi har sett över alla delar, från produktion, design och montaget så att alla har både råd och möjlighet att installera våra produkter.

Vill du veta mer om oss eller våra produkter? Kontakta oss så berättar vi mer! Du kan även direkt mejla oss på e-post info@jisasecurity.se 


Lager strax utanför Ängelholm
Vårt lager finns strax utanför Ängelholm på Boxflow AB i Östra Ljungby/Klippan. Här lagerför vi hela sortimentet och kan erbjuda snabba och säkra leveranser. Alla produkter är noga testade och kontrollerade före leverans. Vi erbjuder även avhämtning från vårt lager vid utförd beställning.

Bild lager JISA Security AB