Laddar
Biltjuv låser upp en bil elektroniskt med bärbar dator

HUR MAN FÖREBYGGER EN BILSTÖLD

Hur hindrar man en biltjuv?

Hur hindrar man en biltjuv?

Det finns många knep för att hålla biltjuven borta. Många använder sig av rattlås, spårsändare, grindar liknande metoder. Det både Polisen och försäkringsbolagen vet är att detta försvårar men hindrar inte en bilstöld. Det som är effektivast är pollare som fysiskt omöjligör en bilstöld.
En biltjuven låser enkelt upp din bil och inom 2 minuter är din bil borta. Att ta sig in i en bil tar mindre än 10 sekunder!
Även nyckelskåp som skyddar dina nycklar mot keyless hjälper inte längre. Biltjuven låser enkelt upp din bil via en dator och samtidigt stör ut alla luftburna signaler så man inte kan spåra bilen. Detta gör att biltjuven med relativt enkel utrustning som kan köpas på nätet kan stjäla i princip vilken bil som helst. Det enda som hindrar biltjuven är ett inbrottssäkert garage eller pollare. Biltjuven kan fånga upp fjärrkontrollens signaler när du låser upp och låser din bil.

Var stolt över din bil – göm den inte i ett garage!

Nu kan du säkert ställa ut din drömbil på din uppfart och njuta av bilen varje sekund på dygnet. Du kan tryggt känna att ingen biltjuv kommer ta din bil.
En bil är många gånger inte enbart en ekonomisk fråga, utan en emotionell sak. De som blivit utsatta för bilstölder blir av med en unik bil som man har emotionella kopplingar till. Det är även förnedrande och jobbigt att ta tag i allt runt omkring så som försäkringsbolag, polisanmälan och att det sker långdragna utredningar och försäkringsbolaget tar minst en månad på sig innan de betalar ut beloppet som dessutom många gånger är lägre än det man förväntat sig.
Biltjuven kan enkelt kopiera bilnyckelns signaler