Laddar

Fjärrkontroll Exklusiv 2-pack

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
  • Exklusiv design av hög kvalitet
  • Lång räckvidd*
  • 2-kontroller
  • Exklusiv förpackning
Artnr: FJARR01
1995 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Fjärrkontroll Exklusiv 2-pack
1995 kr
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-3 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Exklusiv och liten fjärrkontroll med lång räckvidd då den skickar radiovågor och inte IR. Levereras 2st i en snygg och gedigen förpackning som förvarar och skyddar fjärrkontrollerna. Fjärrkontrollerna är förprogrammerade men kan enkelt kodas om inne från elcentralen på bara några sekunder. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!
Kan kombieras med andra öppningsfunktioner så som väggbrytare, APP, kortläsare etc.
Fjärrkontrollern reglerar både höjning- och säkning av pollarna, men även att stoppa pollaren. Levereras med nyckelring och liten karbinhake.
Fjärrkontrollen skickar en signal till en separat mottagare i elcentralen som är kopplad till moderkortet. Har man App mottagare kan man enkelt koppla om kablarna så att det i stället för ger signal till moderkortet ger signal till APP mottgaren om man vill ha status via mobilen.

Fjärrkontrollens räckvidd
Räckvidden är upp till 200 meter (normalt 50-200m beroende på antenn och omgivning). Men då mottagaren sitter i ett skärmat elskåp/elcentral kan det behövas externt antenn för att säkerställa räckvidden. Vi dålig signal rekommenderar vi att installera en extern antenn (helst på fasaden) för att maximera räckvidden. Vissa garageportar har integrerad plåt vilket kan kraftigt reducera signalstyrkan.

Förläng räckvidden med en antenn
Antennen ska vara en vanlig radioantenn för utomhusbruk som hanterar en frekvens på 433 MHZ. JISA Security saluför för tillfället inte dessa antenner men det går att köpa på flera hemsidor som saluför antenn för garageportar etc. Kontakta oss så rådgiver vi hur du på bästa sätt kan få maximal räckvidd och var du hittar passande antenner.

Fasadantenn

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 39
Frakt: Ombud

Se fler varor