Laddar

APP Mottagare Komplett set

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
  • Styr pollarna via app
  • Både iOS & Android
  • Exklusiv appdesign
Artnr: APPC01
2995 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
APP Mottagare Komplett set
2995 kr
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-3 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Appkontroll som kopplas in till elcentralen och reglerar pollarna. Medföljer en APP som är utvecklad av JISA Security i snygg exklusiv design. Reglerar upp, ner samt för historik över alla manövreringar via appen. Appen har även timerfunktioner vilket gör att man kan ställa in vilka dagar och tider som pollarna ska manövreras. Lägg till flera användare med olika behörigheter. Perfekt lösning för både familjen och företaget.
Reglera pollarna på distans via appen då den går via mobilnätet. Smidig lösning när man har hantverkare eller städfirma som behöver tillgång.
Levereras utan transformator då den kan kopplas in på elcentralens transformator (12V DC). Går även att köpa till separat transformator om appkontrollen inte är direkt ansluten till elcentralen. I vissa fall har man appkontrollen i en del av fastigheten och sedan drar koblage för styrning till elcentralen för att ha appkontrollen nära switchen eller elcentralen är monterad i fuktig miljö eller utomhus.
Appkontrollen behöver Ethernet anslutning (nätverkskabel) för att få tillgång till internet. Installation via dator krävs för att ställa in appkontrollens IP-nummer etc.

OBS! Denna produkt får EJ monteras eller användas utomhus eller i fuktig miljö.
Tillgång till JISASecurity´s app sker enbart om denna appenhet kommer från JISA Security.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 20
Frakt: Ombud

Se fler varor