Laddar
34

Fast Pollare LED

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
  • Fast pollare - Prisvärt!
  • Rostfritt stål 304
  • Exklusiv design med 6mm gods
  • Integrerad LED RGB
  • Extremt hög säkerhet!
  • Anpassat för Nordiskt klimat
  • Lätt att installera
Artnr: FPLED01
9995 kr / 6597 kr
7996 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 7996 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Fast Pollare LED
9995 kr / 6597 kr
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-3 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Fasta pollare är ett prisvärt alternativ och som på ett smidigt sätt kan kombineras med de öppningsbara pollarna då de har exakt samma utförande, design och dimensioner.
Snyggt designad fast pollare för både privatpersoner som offentlig miljö. Integrerad LED belysning (RGB) som går att sätta i valfri kulör samt ljusstyrka och kan kopplas ihop med andra fasta eller hydrauliska pollare. Förutom belysning har pollaren även en reflex för god synlighet. 

Pollare bör placeras med ett mellanrum av högst 1,6 meter (cc). Rekommendationen är 1-1-5 meter. Avståndet mellan pollarna varierar beroende på säkerhetsklass samt vilka fordon som ska hindras.

OBS! Denna produkt kan enbart styras med antingen vår Elcentral för 8 hydrauliska pollare, alternativt LED transformator upp till 16 pollare. Används enbart fasta pollare räcker det med transformator för LED belysningen.

Unik lösning
Våra fasta pollare är designade för privatpersoner som ställer höga krav på design och finish, men de går även att använda i alla tänkbara miljöer och är väl anpassade för offentlig miljö för frekvent användade och högt slitage. Genomtänkt konstruktion där allt från pollare till den praktiska fjärrkontrollen ger dig en snygg och exklusiv säkerhet. Installationen är enkel då det är anpassat så vanliga byggbolag och elektriker kan utföra installationen.

Exklusiv design
Våra fasta pollare är tillverkade av rostfritt stål (304) som aldrig kan rosta. Den håller kulören och sin finish i många år. Den slimmade integrerade LED belysningen är utrustad med RGB LED, vilket innebär att du kan välja valfri kulör på din belysning. Det går även att ställa in så att belysningen har vitt sken, samt att ljusstyrkan är reglerbar.

Hög säkerhet
Pollarna är tillverkade med 6mm godstjocklek för att hålla hög styrka. Alla produkter är noga stresstestade och håller säkerhetsnivån IP68. Fasta pollare är inte testade och har inget certifikat på säkerhet så som de hydrauliska pollarna har. Dock är de konstruerade på samma sätt och håller mycket hög säkerhet för både privat som offentlig miljö.

Service & Underhåll
Fasta pollare kräver inget underhåll. Håll rent den rostfria ytan för att hålla en bra finish. De tre övre skruvarna kan regelbundet sprayas med exempelvis WD-40 smörjsspray.

Installation
Fasta pollare är mycket enkla att installera då det endast krävs inkoppling av LED belysningen. Utgrävningsytan kan variera beroende på säkerhetsklass. Vi rekommenderar att gjuta med armerad betong och låta armeringen gå igenom den fasta pollarens undre konstruktion.

Styrning
För kombination av hydraliska och fasta pollare behövs vår Elcentral för 8 hydrauliska pollare.Använder man enbart fasta pollare räcker det med en styrning för belysningen och enbart transformator och fjärrkontroll behövs. Se LED transformator upp till 16 pollare.

Emballage
Kaftigt emballage med band runt kartongen. Pollaren är inplastad och skyddad. Emballaget håller måtten 36x38x85cm (BxDxH). 1 pall (80x120cm) innehåller 6 pollare. Pollarna saluförs styckevis.

Garanti
Vi lämnar ett (1) års garanti på alla produkter och komponenter. Garantin förutsätter att produkten hanteras, monteras och sköts enligt medföljande instruktioner samt användande av originaldelar och komponenter från JISA Security. Installation, inkoppling och driftsättning ska utföras av behörig elektriker.

Egenskaper
Material: 304 Rostfritt stål
Cylinders Höjd: 600mm
Pollarens Höjd: ???
Cylinder Diameter: 219mm
LED Belysning: RGB, dimmbar med olika ljusschema
Pollarens Bredd: 341mm
Godstjocklek: 6mm
Cylinderns drivning: Hydraulisk (integrerad motor)
Specifikationer
Lagersaldo: 40

Se fler varor