Laddar
20

Elcentral för 8 Hydrauliska Pollare

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
  • JUST NU! 2st exklusiva fjärkontroller ingår!
  • Upp till 8 hydrauliska pollare
  • Upp till 16 fasta pollare
  • Kombinera fasta och hydrauliska
  • Komplett elcentral (ej APP)
  • Färdigkopplad
  • Fjärrkontroll för LED ingår
  • Låsbart handtag
Artnr: ECPOLL01
15995 kr / 12796 kr
12796 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 12796 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjstart:
2024-03-01, 00:00
Kampanjstopp:
2024-04-30, 23:59
 
Elcentral för 8 Hydrauliska Pollare
15995 kr / 12796 kr
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-3 arbetsdagar
Produktbeskrivning

OBS! Just nu ingår ett 2-pack exklusiva fjärrkontroller som är förprogrammerade och ligger inne i elcentralen. Erbjudandet gäller så längre lagret räcker.

Komplett fullutrustad elcentral för upp till 8 hydrauliska pollare eller 16 fasta pollare (APP kontroll ingår ej). Man kan köra 8 hydrauliska pollare och med en extra RGB enhet addera ytterliggare upp till 16 fasta pollare. Utrustad med högkvalitativa komponenter så som Schneider jordfelsbrytare och huvudströmbrytare. Färdiginstallerad för snabb installation. Elcentralen är testad och kontrollerad före leverans. Verktygskit så som skruvmejslar och insexnycklar förpollare medföljer.

Fullutrustad elcentral
Elcentralen levereras fullutrustad med allt utom kontrollenheten för APP-styrning. I övrigt är skåpet utrustat med allt som behövs för att få pollarna att fungera och lysa. Elcentralen innehåller bland annat jordfelsbrytare, strömbrytare, mottagare för fjärrkontroll, transformator, moderkort, LED-driver samt fjärrkontroll för belysningen etc. Inbyggt batteri som håller kvar pollarna i position om man bryter strömmen. Batteriet gör även att det går att manuellt sänka pollarna via eclentralen. Allt installerat och klart i ett skåp som enkelt skruvas upp på väggen.

Styrning
Moderkortet i elcentralen har flera ingångar och funktioner. Som standard är det inställt att alla utgångar för pollarna styrs av fjärrkontrollen. Man kan enkelt koppla om så vissa utgångar inte styrs av fjärrkontrollen och kan styras av annan styrning så som separat fjärrkontroll, väggbrytare, app eller kortläsare. På detta sätt kan elcentralen hantera olika pollare på olika platser runt en fastighet.

Snabb installation
Då elcentralen kommer färdigmonterad skruvas den enkelt upp på väggen. Skåpet har en infästningspunkt i vardera hörn. Färdiga håltagningar i ovankant, sidor samt undersidor gör att man enkelt kan dra in kablar från valfritt håll. Pollarna ansluts på kopplingsplintarna och det tar bara några minuter att få igång systemet.

Dimensioner
Elcentralen har måtten 50cm bred, 20cm  djup och 60cm hög.

Produktblad Elcentral (öppnas i nytt fönster)
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 40

Se fler varor