Laddar
20

Paket 1 - 1st Hydraulisk Pollare & Elcentral

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
  • Rostfritt stål 304
  • Exklusiv design med 6mm gods
  • Integrerad LED RGB
  • Hydraulisk höj- & sänkning
  • Lätt att installera
  • Extremt hög säkerhet!
  • Snabb höj- & sänkning 3,5 sekunder
  • Anpassat för Nordiskt klimat
Artnr: PAKETLD-HB01-1
45990 kr / 36792 kr
36792 kr

Tidigare lägsta pris

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 36792 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanjstart:
2024-03-01, 00:00
Kampanjstopp:
2024-04-30, 23:59
 
Paket 1 - 1st Hydraulisk Pollare & Elcentral
45990 kr / 36792 kr
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-3 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Komplett paket!
- 1st Hydraulisk pollare LED (utan integrerad värmare)
- 1st komplett elcentral (app mottagare ingår ej)
- 2st exklusiva fjärrkontroller
- 1paket innehållande 3st krokar för service

Komplett paket med en hydrauliska pollare och elcentral för att styra pollarens funktion och belysning. Medföljer två exklusiva fjärrkontroller som gör att man enkelt kan reglera pollarna på distans med en räckvidd upp till 200 meter beroende på omgivning och eventuell extern fasadantenn.

Snyggt designad hydraulisk pollare för både privatpersoner som offentlig miljö. Automatisk hydraulisk pollare med integrerad LED belysning (RGB) som går att sätta i valfri kulör samt ljusstyrka. Förutom belysning har pollaren även en reflex för god synlighet. Pollaren är höj- och sänkbar via den integrerade hydrauliken och går upp på bara 3,5 sekunder och ner på under 3 sekunder vilket är extremt snabbt för den här typen av pollare!
Varje enskild pollare har ett separat system som enbart behöver elektrisk inkoppling. Pollarna kan seriekopplas för att användas mer flera pollare, både hydrauliska och fasta. Tillverkad av högkvalitativa komponenter anpassat för nordiska klimat som gör att de är pålitliga och har lång livslängd. Pollarna klarar temperaturer från ner till -40 grader och upp till 60 grader. Observera att våra pollare är hydrauliska och inte elektromekaniska. Hydraulisk pollare borgar för hög säkerhet, stark konstruktion, lång livslängd och är en pålitlig kontruktion.
Pollare bör placeras med ett mellanrum av högst 1,6 meter (cc). Rekommendationen är 1-1-5 meter. Avståndet mellan pollarna varierar beroende på säkerhetsklass samt vilka fordon som ska hindras.

OBS! Denna produkt kan enbart styras med vår elcentral som kan hantera upp till 8 pollare. Länk elcentral

Unik lösning
Våra hydrauliska pollare är designade för privatpersoner som ställer höga krav på design och finish, men de går även att använda i alla tänkbara miljöer och är väl anpassade för offentlig miljö för frekvent användade och högt slitage. Genomtänkt konstruktion där allt från pollare, den exklusiva fjärrkontrollen till den smarta appen ger dig en snygg och exklusiv säkerhet som dessutom är osynlig när den inte används och nedsänkt i marken. Installationen är enkel då det är anpassat så vanliga byggbolag och elektriker kan utföra installationen.

Exklusiv design
Våra hydrauliska pollare är tillverkade av rostfritt stål (304) som aldrig kan rosta. Den håller kulören och sin finish i många år. Den slimmade integrerade LED belysningen är utrustad med RGB LED, vilket innebär att du kan välja valfri kulör på din belysning. Det går även att ställa in så att belysningen har vitt sken, samt att ljusstyrkan är reglerbar.

Hög säkerhet
Pollarna har extremt hög motståndskraft. En enskild pollare klarar ett fordon på 6,8 ton i 60km/h. Pollarna är tillverkade med 6mm godstjocklek för att hålla hög styrka. Man kan inte sänka ner pollarna utan att komma åt elcentralen. Vid strömavbrott kan man enbart sänka pollarna manuellt inne i elcentralen. Säkert system som hindrar bilstölder eller oönskad trafik. Alla produkter är noga stresstestade och håller säkerhetsnivån IP68.

Drift vid låga temperaturer
Denna pollare är inte utrustad med integrerad värmare. Integrerad värmare används för att värma upp hydraulikoljan inne i pollaren för att den ska fungera felfritt vid låga temperaturer då oljan kan bli tjockare vilket leder till att pollarens cylinder går långsamt. Detta undviker man med en integrerade värmaren som värmer upp olja på bara några minuter. Pollarna fungerar felfritt ner till 0 grader. Vid lägre temperater kan pollaren behövas dras upp/sänkas i flera steg. Detta påverkar dock varken funktion eller garanti. Styrning av värmaren sker separat inne i elcentralen. Se hydraulisk pollare med integrerad värmare

Service & Underhåll
En pollare bör regelbundet ses över så att det inte ligger onödigt grus mot cylindern som kan repa eller skada produkten. Självklart klarar pollarna grus, men det kan vid mekanisk användning slita på pollarens finish samt ringen som pollaren glider mot. Cylindern kan enkelt lyftas upp om det behövs byta ut några delar. LED slingan är enkelt att byta om den blir sliten, blir skadad eller defekt. I princip alla komponenter är tänkta för att enkelt kunna bytas ut om något händer. Beräknad livsläng på en pollare är minst 80.000 cykler (där pollaren sänks och höjs).

Installation
Pollarna är enkla att installera då alla kablar är uppmärkta och har samma beteckningar inne i elcentralen. Utgrävningsytan kan variera beroende på säkerhetsklass. För högsta nivå av sökerhet krävs 100x100cm och 1,4 meter djup. För en vanlig garageuppfart i ett villaområde kan det reduceras. Pollarna har 50mm anslutning för gult elrör för kabeldragning. Nedre delen av pollaren har en 50mm anslutning för dränering. Den kopplas till dagvatten eller brunn. Saknas en brunn gräver man ner en liten brunn som på ett djup av cirka 2 till 2,5 meter och kopplar på en dränkpump som leder all dränering till närmsta dagvattenlösning. Inkoppling i elcentralen är enkel och utförs utan några konstigheter av en elektriker.

Styrning
Alla våra pollare kan styras med vår elcentral som kan hantera olika typer av extern styrning så som fjärrkontroll, APP, kortläsare, väggbrytare etc. Pollarna kan även styras via dator vid användande av vår app mottagare.

Emballage
Välemballerad i kraftig kartong som står på en liten pall. Emballaget håller måtten 46x46x124cm (BxDxH). Pollarens övre del är inplastad för att skydda och hålla pollaren ren. Vi rekommenderar att skydda pollarens övre del under grävning och gjutning.

Garanti
Vi lämnar ett (1) års garanti på alla produkter och komponenter. Garantin förutsätter att produkten hanteras, monteras och sköts enligt medföljande instruktioner samt användande av originaldelar och komponenter från JISA Security. Installation, inkoppling och driftsättning ska utföras av behörig elektriker.

Installationsanvisning (öppnas i nytt fönster)

Egenskaper
Material: 304 Rostfritt stål
Cylinders Höjd: 600mm
Pollarens Höjd: 1105mm
Cylinder Diameter: 219mm
Godstjocklek: 6mm
Cylinderns drivning: Hydraulisk (integrerad motor)
Specifikationer
Lagersaldo: 40

Se fler varor